Bulvár

2009.11.23. 17:50

Görög Zita visszatért a kifutóra

Luxus környezet, legendás motívumok, ismert hölgyek, egyedi ruhák. Ez jellemezte az idén második születésnapját ünneplő Sugarbird exkluzív Szász Endre kollekciójának bemutatóját. Görög Zita hat év után tért vissza a kifutóra, olimpikon úszónőnk Kovács Ági és a Jóban Rosszban Margit nővére, Brózik Klári pedig először próbálta ki magát modell szerepben.

Kiss Nikolett

A műsort Kapócs Zsóka és Gallusz Niki előadása tette tökéletessé.

A Mariott szálló bálterme adott otthont a Sugarbird exkluzív Szász Endre kollekció bemutatójának. Jagasics V. Csonka Hedvig és Virág Attila tervezte az ismert festőművész képei és grafikái ihlette darabokat. Szász Endre özvegye, Szász Katalin felügyelte a munka minden egyes fázisát, kezdve az anyagválasztástól a fazonok kialakításáig. Így az elkészült Szász Endre kollekció igazán hitelesre sikerült.

A nem mindennapi ruhadarabok a hozzájuk méltó luxus környezetben mutatkoztak be a közönségnek. Kapócs Zsóka Karádi Katalin szerepében énekelte el a Hamvadó cigarettavég című slágert, miközben a modellek a kollekció fehérneműit mutatták be. Majd hat év után újra kifutóra állt Görög Zita. Őt pedig olimpikon úszónőnk, Kovács Ági követte, aki most először próbálta ki magát modellként.

 

„Nagyon jól éreztem magam a színpadon és örülök, hogy elvállaltam ezt a tőlem szokatlan feladatot.” – árulta el Ági. – „Az elején nagyon furcsa volt, de belerázódtam a dologba. A magas sarkú cipő kihívást jelentett, de gyakoroltam benne a járást és így szerencsére a kifutón nem volt baj. Sokan gratuláltak is, úgyhogy kellemes élmény volt.” – tette hozzá az olimpikon úszónő.

A népszerű sportoló mellett a Jóban Rosszban Margit nővére, Brózik Klári is most lépett először kifutóra.

„Nagyon fura érzés volt, hogy az emberek most kizárólag az adottságaimra figyeltek. Én az eszköz voltam, a ruhákon volt a hangsúly. Tudom, a színészi munkában is egy eszköz az ember valaminek a közvetítésére, de ott a léleknek is szerepe van. Jó kaland volt ez a bemutató, de nem váltanék szakmát.” – mondta Klári. – „Nem bántam meg, hogy elvállaltam a felkérést, mert Szász Endre művészete közel áll a szívemhez. Ez egy nagyszerű apropó volt arra, hogy kipróbáljam magam egy új szerepkörben.” – tette hozzá a színésznő.

 

A bemutató egy fantasztikus fináléval zárult, amelynek fergeteges hangulatáról Gallusz Niki gondoskodott.

A Szász Endre kollekcióra több ismert hölgy is kíváncsi volt. Horváth Éva, Peller Mariann, Szabó Patrícia és Tallós Rita is megnézte az elegáns bemutatót.

A Sugarbird legújabb kollekciója nem csak eleganciája és a legendás Szász Endre motívumok miatt különleges. A tervezők ezúttal ugyanis a nőiesebb, teltebb alkatú hölgyekre is gondoltak, így a kollekció nagyobb méretben is elérhető.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!