Bulvár

2009.11.17. 13:07

Mekk Elek is a divat világába igazolt

Lukrécia, Szerénke, Picur, Pom-Pom, Frakk és Károly bácsi után újabb magyar rajzfilmfigura csatlakozott a Sugarbird mesekollekciójához. A nem épp kedvességéről ismert „ezermester” karakteréhez ki más illene igazán, mint egy vérbeli rocker és pár vagány lány: Sarka Kata, Bartók Eszter, Labancz Lilla és Endi, a Hooligans dobosa is az ismert kecskére szavaz.

Kiss Nikolett

Idén tavasszal J. Csonka Hedvig divattervező páratlan módon magyar mesefigurákat tervezett ruhadarabjaira, hogy népszerűsítse a magyar karaktereket a nyugati mintákkal szemben. Az egyedi vállalkozás hatalmas sikert aratott és most itt a folytatás. Mekk Elek is a divat világába igazolt. Az ügyetlen „ezermester” egy igazán rockos, vagány kollekciót kapott, amelyet a Hooligans neve fémjelez, de a gyengébbik nem képviselői is oda vannak a nem épp kedvességéről híres rajzfilmhősért.

„Imádom a magyar mesefigurákat, már a tavaszi kollekció is nagyon tetszett, de ez a Mekk Elekes is sorozat kedves a szívemnek. Nagyon vagány minták születtek.” – árulta el Sarka Kata. – „Nagyon élénk emlékem nincs Mekk Elekről gyermekkoromból, de talán ezért is tartom fontosnak ezt a kollekciót. Visszahozza a régi értékeket, rajzfilmhősöket és így talán az is megnéz egy-két régi magyar mesefilmet, aki nem ezen nőtt fel.” – tette hozzá a barna szépség.

Sarka Kata mellett Labancz Lillát és Bartók Esztert is egy pillanat alatt elbűvölte Mekk Elek, ahogy a Hooligans dobosának, Endinek sem kellett sokat gondolkoznia azon, hogy magára öltse-e a mesefigurával díszített inget és nyakkendőt.

„Én ezeken a régi meséken nőttem fel, így elég nosztalgikus érzés fog el Mekk Elek kapcsán.” – árulta el Edni. – „Van egy nagyon határozott hasonlóság kettőnk között. Én sem értek semmiféle szerelési, barkácsolási munkához. Mindent inkább csak elrontok, csak a doboláshoz és a nőkhöz értek.” – tette hozzá a Hooligans dobosa, aki imádja az egyedi és különleges ruhadrabokat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!