Bulvár

2009.12.28. 07:54

Puskás Petinek furcsa hóbortja van

Péter először egy musicalgálára kapott felkérést, így ő maga is meglepődött, hogy szerepel a Jézus Krisztus Szupersztár december 28-ai Stefánia Palotában tartandó bemutatóján.

Kiss Nikolett

- Először meglepődtem, hogy szerepelek a darabban, de aztán tisztázódott a félreértés. Péter szerepét játszom és ezen egy cseppet sem szomorkodtam, hiszen kívülről fújom az egész musicalt. Ez a kedvencem – mondta Péter, aki Szomor György, Varga Miklós, Fésűs Nelly és Makrai Pál nevével fémjelzett koncertelőadáson lép fel a két ünnep közt.

Péter jelenleg szorgalmasan készül és bízik abban, hogy ezúttal minden tökéletes lesz. Furcsa hóbortját is elárulta:

- Egy időben imádtam, amikor valami elromlott a színpadon,  mert akkor történik valami izgalmas. Egyszer eltörött a mikroportom antennája az egyik darabban, pont a nagy ária előtt. Én meg viccesen néztem ki egy kézimikrofonnal a kezemben. S hogy még rátegyünk egy lapáttal kiderült hogy a nagy igyekezetben a mikrofonnak nem volt adóvevője így elég furcsa volt átélni pár percen belül egyedül szemben körülbelül ezer emberrel a fődalnál, hogy a mikroportod se szól, majd a mikrofon is meghal a kezedben. Érdekes élmény, de klassz volt, mert végül sikerült megoldani. De a technika mindig csodákra képes, az sem rossz amikor a második jelenetben elromlik a keverőpult és a soron következő szám helyett a finálé dallamai csendülnek fel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!