Bulvár

2010.05.25. 06:54

Comet gömböt nyert a Cascada Németországban

A német formáció lesz a június 17-i, 10. magyar VIVA Comet külföldi sztárvendége

Kiss Nikolett

Június 17-én a Syma csarnokban kerül megrendezésre a 10. jubileumi VIVA Comet gála, amelynek idei külföldi sztárvendége a világhírű kedvenc Cascada lesz. Natalie Horler a péntek esti német VIVA Comet díjkiosztó gálán elnyerte a Legjobb női előadó kategória díját.

Péntek este Németországban megtartották a VIVA Comet díjátadót, ahol a sztárvilág színe-java izgult a rangos eseményen. A Legjobb női előadó kategóriában, a magyar VIVA Comet külföldi sztárvendége, a Cascada győzedelmeskedett.

A Cascada nevű német formáció gyönyörű énekesnője Natalie Horler 1981-ben született, az együttest pedig 2004-ben alapította, amely pár év alatt óriási népszerűségre tett szert.

A trió legnagyobb slágere az Evacuate the Dancefloor több országban a slágerlisták élén végzett, Amerikában pedig ezzel a dallal a legsikeresebb német előadóvá avanzsált. Érdekesség, hogy a kislemez debütálásakor azonnal a brit listák élén landolt, ezzel maga mögé utasítva az alig egy hete elhunyt Michael Jackson Man In The Mirror című megaslágerét. A Cascada listás dalai között találjuk a Because The Night, a Fever és az Everytime We Touch slágereket is, amelyek rengeteg fiatal kedvencei szerte a világon. 

A német Cometen Natalie mellett díjat vehetett át többek között a Tokio Hotel és a Scooter is, és élőben fellépett a tinisztár Justin Bieber.

A június 17-én a SYMA-csarnokban megrendezésre kerülő magyar díjátadó gálán a Cascada mellett láthatjuk majd hazánk legnevesebb előadóinak meglepetés produkcióit, és persze megtudhatjuk, kik voltak a legjobbak a zenei életben az elmúlt évben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!