Bulvár

2010.06.01. 12:40

Debreczeni Zita a 10. VIVA Comet háziasszonya

Igazán nívós eseménnyé nőtte ki magát az elmúlt egy évtized alatt a VIVA Comet díjátadó, amelyen idén, az ünnepi alkalomhoz méltóan, a vörös szőnyeges bevonulást is közvetíti a csatorna.

Kiss Nikolett

Debreczeni Zita fogadja majd az érkező Comet jelölteket, míg a díjátadó utáni After Party-n Cozombolis kapja mikrofonvégre a bulizó sztárokat. 

Meglehetősen különlegesnek ígérkezik a június 17-i VIVA Comet díjátadó, már csak azért is, mert hazánk legrangosabb zenei eseménye idén ünnepli tizedik születésnapját. A jeles alkalomból Debreczeni Zita és Cozombolis is csatlakozik a díjátadó három műsorvezetőjéhez, Adához, Benhez és Zolához.

A csinos modell-műsorvezető a vörös szőnyegen fogadja majd az izgatott jelölteket. S ahogy szavaiból kiderült, maga is nagy várakozással tekint az esemény felé:„Borzalmasan nagy megtiszteltetés és nagyon jó érzés, hogy rám gondoltak. Amikor Lengyel Attila, a VIVA Televízió programigazgatója felkért, adott gondolkodási időt, ám én rögtön elvállaltam” – árulta el Zita, aki kihívásként tekint a feladatra. „Rengeteg műsort vezettem már, de mivel ez élő közvetítés lesz, van bennem egy kis félelem. De ismerem a Comet jelölteket, úgyhogy baráti beszélgetésként fogom lebonyolítani az interjúkat” – tette hozzá mosolyogva a VIVA Comet vörös szőnyegének első hivatalos áziasszonya.

Cozombolist szintén izgalmas feladat várja a jubileimi VIVA Cometen, ahol ezúttal „munkahelyi kötelességeként” csinálhatja azt, amit igazán szeret: belevetheti magát az éjszakába. A díjátadót követő After Party legendás esemény, rengeteg ismert személyiség szórakozik önfeledten hajnalig, és természetesen felbukkannak a büszke újdonsült Comet gömbtulajdonosok is. Kozi feladata lesz az, hogy a VIVA kamerája előtt szóra bírja őket. 

„Nagyon örülök a felkérésnek,. Párszor már kipróbálhattam magam a mikrofon másik oldalán, ezúttal is én kérdezek majd – mindenképp ez lesz az eddigi legnagyobb kihívás, készülök is nagyon” - vallotta be az énekes.

A 10. VIVA Comet gála június 17-én lesz a SYMA-csarnokban, ahol az este folyamán kiderül, ki bizonyult a közönség szerint idén a magyar könnyűzenei élet legjobbjának, ki viheti haza a zöld-narancssárga gömböt.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!