Bulvár

2010.06.05. 10:51

Gyermekotthonban a VIVA Comet-jelölt lányok

Barbee, Bartók Eszter, Hien, Lola és Noémi Virág - az öt csinos énekesnőben nem csak az közös, hogy idén mindnyájukat jelölték a 10. VIVA Comet Legjobb Női Előadó kategóriájában, hanem az is, hogy szeretnek jótékonykodni. A lányok most együtt lepték meg a Hűvösvölgyi Gyermekotthon kis lakóit.

Napló Online

A jubileumi VIVA Comet díjátadó Legjobb Női Előadó kategóriájának jelöltjei külön-külön is szeretnek kiállni a jó ügy mellett. Ám most Barbee, Bartók Eszter, Hien, Lola és Noémi Virág együtt látogatott el a Hűvösvölgyi Gyermekotthonba, hogy ajándékaikkal felvidítsák a kisgyerekeket, akiknek hatalmas élmény volt együtt énekelni a lányokkal.

Barbee rengeteg karitatív eseményen vesz részt, és segít, ahol tud. „Nagyon fontosnak tartom, hogy ha tudunk, segítsünk másokon. Egész évben jótékonykodom, főleg gyerekeken próbálok segíteni.”

Bartók Eszter sokféle területen segít, ám a gyerekek előnyt élveznek. „Nagyon fontos számomra mindenféle karitatív tevékenység, de leginkább a gyerekeket segítem. Mindig, amikor érkezik egy megkeresés, végiggondolom, mennyit tudok segíteni” – árulta el Eszti.

Noémi Virág számára természetes a segítségnyújtás. „Édesanyám testvére Down szindrómás, így gyerekkorom óta fontos, hogy a sérült embereken is segítsek. Továbbá az állatokat is igyekszem támogatni, rendszeresen előfordul, hogy befogadok egy állatot, majd jó helyre ajándékozom” – árulta el a fiatal énekesnő.

A 10. VIVA Comet-gála június 17-én lesz a SYMA-csarnokban, ahol a Legjobb Női Előadó jelöltjei is fellépnek majd, az este folyamán pedig kiderül, ki nyeri a zöld-narancssárga gömböt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!