Bulvár

2010.08.13. 11:29

Kamiont mostak és sátrat állítottak a sztárok

Tóth Gabi, Lola és a Fresh lányok a délutáni nagy melegben vödröt, slagot és szivacsot ragadtak, hogy kamiont mossanak a Szigeten. Tették ezt Jack bácsi rezindenciáján Bebe, a kiscsillag Horváth Tamás és a Bad Boyz-os Alexis figyelő szemei előtt. A fiúk zsűrizték a lányok teljesítményét, majd megmutatták, mennyire ügyesek, ha sátorállításról van szó.

Napló Online

A fekete-fehér whiskey különleges versenyre hívta Tóth Gabit, Lolát, a Fresh lányokat: Andit és Vikit, Bebét, Horváth Tamást és Alexist a Bad Boyz-ból.

A lányok a rekkenő hőségben Jack bácsi kamionját igyekeztek megtisztíani a sártól. A fiúk nehezen tudták eldönteni, hogy a Tóth Gabi - Lola páros vagy a Fresh lányok voltak hatékonyabbak, pedig a csinos hírességek mindent bevetettek a nyeremény Jack Daniel’s-ért. Gabi slaggal esett a hatalmas kamionnak és versenytársainak, míg Andi egy vödör vizet lendített meg a jó eredmény érdekében. Hosszas tanakodás után Bebéék a vizes - szivacsos versengésben döntetlent hirdettek a lányok között.

A Jack-es sátorállításnál azonban szinte az első perctől egyértelmű volt, hogy a Back II Black frontembere az egyetlen a trióból, aki szakszerűen nyúlt az alkatrészekhez. Míg Alexis és Tamás hiába próbálta összeilleszteni a sátor elemeit és egyik percről a másikra eltemette őket a fekete-fehér ponyva, addig Bebe otthonos kis lakot állított fel Jack bácsinál.

Az erőt próbáló megmérettetés után a hamisíthatatlan Tennessee whiskey koktélokkal hűsítették magukat a fiúk, akik bevallották, ezúttal a lányok voltak ügyesebbek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!