Bulvár

2011.05.13. 12:41

Ashton Kutcher veszi át Charlie Sheen szerepét

Los Angeles - Ashton Kutcher veszi át a Két pasi meg egy kicsi című népszerű amerikai tévésorozatból márciusban eltávolított Charlie Sheen szerepét.

MTI

Kutcher a napokban szerződött le a CBS sorozatának kilencedik szezonjára. Az erről szóló jelentéseket azonban egyelőre nem erősítették meg a műsor producerei.

A sorozatban a minden szoknya után megforduló agglegényt alakító Sheen azért kapta meg felmondását, mert nyilvánosan gyalázta a széria producereit. A tévécsatorna egyúttal a sorozatot is levette a képernyőről, bár annak idei szezonjából még nyolc epizód volt hátra.

A Két pasi meg egy kicsi a CBS aranytojást tojó tyúkja: rendkívüli népszerűsége miatt semmiképp sem akarnak lemondani a folytatásról. Szórakoztatóipari források szerint a producerek Hugh Grantet is megkeresték a szerepajánlattal, de a brit színésszel nem sikerült dűlőre jutniuk.

A 31 esztendős Kutchert - Demi Moore férjét - az Azok a 70-es évek - show című vidám televíziós sorozatban szerették meg az amerikaiak. Népszerűségét a Twitter iránti szenvedélye tornászta magasabbra: a közösségi mikroblogon 6,8 millió követője van. A színész mozis karrierje kevésbé sikeres, bár legutóbb az Oscar-díjas Natalie Portman oldalán alakított főszerepet a Csak szexre kellesz című romantikus vígjátékban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!