Bulvár

2012.01.23. 19:09

Győzike elbukta 81 milliós gázsiját

Az RTL Klub 850 ezer forintot fizetett részenként, Győzikéék mégis ingyen veszekedtek két évig: a Győzike show szerződéseinek 81 milliós összegéből egy fillért sem kaptak menedzserüktől, de nem is követelték - írja a Blikk.

Napló Online

Lényegében ez derült ki Gáspár Győző (38), neje, Bea és harmadik társuk, B. Attila adócsalási perén.

- Takarjanak el – mondta Bea asszony a vádlottak padjára ülve, amikor a bí­ró megkérdezte, hozzájárul-e a fotója nyilvános megjelenéséhez. Győzike nem tiltakozott, mondván: neki már mindegy.

Mint ismeretes, a vádirat szerint a sztárpár több mint 22 millió forint adót csalt el úgy, hogy az RTL Klubbal nem ők – mint a Győzike show szereplői – szerződtek, hanem ügynökükön keresztül bonyolították le a gázsi felvételét. Pedig mint hétfőn kiderült, nem piti összegről van szó: Győzi és Bea asszony epizódonként 850 ezer forint plusz áfáért szerepelt két lányukkal a szerződés szerint. Két év alatt (2005 és 2006-ban) ez összesen 81 milliót tett ki, ennyi vagyon személyi jövedelemadó-vonzatán folyik a perbéli vita.

Részletek a Blikk.hu-n!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!