Bulvár

2012.03.04. 07:01

Vastag Csaba nem alkoholista!

Egy régi videó terjedt el a világhálón Vastag Csabáról, ahol lehörpint egy felest. Innen pedig elindult egy lejárató kampány az énekes ellen.

Napló Online

A magyar bulvársajtó igencsak meghurcolta az elmúlt napokban Vastag Csabát. Egy majd tíz évvel ezelőtti buli házi videója látott napvilágot, ahol Csaba lehúz egy felest, és kissé "lazára veszi a figurát". Aztán fogtak egy tavalyi felvételt, ahol az énekes arról beszél, hogy ő nem iszik alkoholt, majd a kettőt összevágták.

Most, tíz évvel egy kellemes házibuli után Vastag Csabát magyarázkodásra kényszerítik, és azzal vádolják, hogy alkoholista.

A sztárok élete nem éppen egyszerű. Sokkal keményebb, mint ahogyan azt mi elképzeljük a maga csillogásával és a sikerélményekkel. Az éjszakai fellépések, az állandó interjúk, na meg a magánéletben vájkáló bulvársajtó nem teszi egyszerűbbé a magyar tehetségek mindennapjait.

Vastag Csaba épp azon sztárok közé tartozik, aki mindig kikerüli a magánéletére vonatkozó kérdéseket. Ő a tehetsége, a dalai és a zenéje sikerei miatt akar címlapokon lenni, nem pedig (koholt) botrányok végett. A Fókusz Plusz riporterének bevallotta, előfordul, hogy egy-egy fellépés előtt ma sem utasít vissza egy feles pálinkát, de ettől még nem alkoholista. Még sohasem láthatta a közönség őt illuminált állapotban színpadra lépni, és ezen nem is változtatna. Egy éjszaka alatt 4-5 fellépése is van, ami sok koncentrációt, éberséget kíván, a legfontosabb pedig az, hogy a közönség mindig jól érezze magát az ő koncertjein.

És még mielőtt bárki kombinálna, nem, nem azért van sofőrje, hogy ő tudjon inni, hanem mert az éjszakába nyúló fellépésekre, amelyek többnyire az ország különböző pontjain vannak, biztonságosabb egy sofőrrel eljutni, mintha ő vezetne.

Ennél nem is érdemes több szót fecsérelni a témára. Fontosabb, hogy elkészült Vastag Csaba új dala, mely A szerelem vándora címet viseli. Itt meghallgathatja a szerzeményt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!