Bulvár

2012.04.12. 08:11

Palácsik Tímea: Damu Roland ennyit érdemel

Palácsik Tímea azt sajnálja a legjobban, hogy egy olyan ember bántotta, akit nagyon szeretett - az Aktív riporterének beszélt a történtekről Damu Roland ítélethirdetése után.

Napló Online

Palácsik Tímea szerint Damu Rolandnak vállalnia kell a tetteiért a felelősséget.

"Azokért a dolgokért, amit velem tett, azokért ennyit érdemel. De nem volt jó érzés." - mondta Palácsik Tímea az Aktív riporterének azon kérdésére, hogy mit érzett, amikor kimondták, Damu Roland 4 és fél év börtönbüntetést kapott.

Tímea elmondta, hogy a kapcsolatuk sosem volt felhőtlen. A TV2 Mr. és Mrs. című vetélkedőjében élő adásban kérte meg Damu Roland Palácsik Tímea kezét. Úgy tűnt, igazán boldogok, és nincs semmi baj. Tímea elmondta, hogy akkor épp egy jobb szakaszban volt a kapcsolatuk, de ha a műsorban rossz választ adott, akkor azért este kapott.

Az a hír járja, hogy Damu Roland belebetegedett az ítélethirdetésbe. Palácsik Tímea jobbulást kívánt neki, de nem szeretne többet ezzel foglalkozni. Próbálja minél hamarabb elfelejteni a történteket, és túlleni ezen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!