Bulvár

2015.02.16. 16:37

VV Fanni bugyijáról

Nem tudom, van-e valaki, akit óvni kell a Való Világtól, mert nem tudom elképzelni, hogy van olyan fiatal, akit komolyan érdekel, ami ebben a műsorban megy.

Németh F. Bernadett

Jó, persze, a naturalizmus, a szex, a kukkolás mindig hoz nézőt, nyilván nem is keveset, ha az RTL2 pénzt fektet a gyártásába.

De hogy jóérzésű, értelmes fiatalokat attól kellene óvni, hogy ha VVFanni megmutatja a bugyiját, na adja Isten, nemesb szerveit, akkor azt követendő példának tekintik, ezt nem tudom, nem is akarom hinni.

Azért nem, mert bízom a fiataljainkban és bízom abban, hogy számukra nem ez az iránymutató, számukra sem ez a való világ. Ha meg néha kíváncsiságból rá is kattintanak erre az amúgy szóra sem érdemes műsorra, hát remélem, egy életre elborzadnak az onnan áradó brutális nihiltől és közönséges életformától.

Hogy mégis rászántam magam arra, hogy megnézzem VV Fanni – no nem alsóneműjét – fizimiskáját, az a jó PR-szakembereknek köszönhető, akik gondosan elhelyezik a VV-ről szóló bulvárcikkeket, öles szalagcímekkel, provokatív kérdésekkel. Belekeverték az álvitába Árpa Attilát is, aki évek óta elhatárolódik attól, ami Való Világ néven megy a csatornán és elismétli ugyanazt: annak idején azért lett a VV első szériájának producere, mert kihívást jelentett legyőzni nézettségben a konkurens TV2-n futó Big Brothert.

Na, hol van már a Big Brother, s az idő, amikor egy félmeztelen villantásról is napokig beszéltünk? Amikor még évtizedes barátságokat viselt meg, hogy ki-kinek szurkol az első reality show szereplői közül?Ma ennél sokkal magasabb az ingerküszöbünk és sokkal kevésbé érdeklődünk névtelen senkik után, akiket felkap, majd bedarál a bulvármédia.

Azért az intő jel lehet számukra, hogy a Big Brother nyertese, a kedves, szeleburdi, ámde hiszékeny és butácska Párkányi Évi végül az elmegyógyintézet – úgy tűnik – állandója lakója lett.

Címkék#TV-jegyzet

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!