Bulvár

2016.06.01. 12:06

Nem csak egy sima szextúra

Ha eddig nem tűnt volna a világ elég kiábrándítónak és mocskosnak, akkor az Ádám keresi Évát, pucér valóságshow bebizonyítja: mindig van lejjebb.

Perei Dóra

Röpke életem során már több hulladékkal találkoztam, mint amennyivel szerettem volna, ennek ellenére máig ledöbbenek, miket próbálnak még mindig lenyomni a torkunkon. És ami a legborzasztóbb: ez többnyire sikerül is nekik.

Kezdjük a címmel: Ádám keresi Évát. Évát. A szerelmet. A nagy Ő-t. Véletlenül sem a pénzt vagy a hírnevet vagy a feltűnést. A feltűnést, na, azt aztán biztosan nem. Bevallom, arra nem vitt a lélek, hogy egy teljes részt végignézzek, ezért találomra válogattam az ismétlések között. Hogy, hogy nem egy szőke (ha jól emlékszem Kloé nevű) csajra bukkantam, akit elmondása szerint kifejezetten taszít a feltűnés, és pusztán a véletlennek köszönhető, hogy korábban megnyert egy olasz valóságshow-t, majd műsorvezetőként dolgozott ugyanennél a csatornánál, főállásban pedig DJ. Természetesen a műsorba jelentkezését sem öncélú, magamutogató gondolatok vezérelték, nem bizony.

Kloé az állatvédelemért vetkőzött. Na, ez volt az a pont, ahol felröhögtem. Nem is értem, a többi állatvédőnek eddig miért nem jutott eszébe, hogy életszerű intézkedések helyett több ezer kilométerre utazzanak egy puccos reality-show kedvéért, ahol meztelenül, csíntalan csikó módjára viháncoljanak, és vadidegenekkel flörtöljenek, mindezt kizárólag az élőlények kedvéért. Beszarás. Ennél még az is értékelhetőbb lett volna, ha egy haj hátra dobás és egy vállrándítás kíséretében azt mondja; teljesen lényegtelen mit mond, a fiatalságának meg a szépségének hála úgyis nyert ügye van. Akkor legalább nem bizonyosodott volna be, amit a kezdetektől gyanítottam: ez a hányadék műsor, nem több mint a képmutatás és az amerikai álom egy újabb gusztustalan példája, vagyis köszönöm szépen, eleget láttam. Öt perc alatt öt szívrohamom volt, nem élnék túl egy hatodikat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!