Bulvár

2016.10.05. 10:25

Itt a Brangelina válik sztori újabb felvonása!

Felszólította Angelina Jolit egykori dadusa, hogy ne állítsa be férjét, Brad Pitt-et szörnyetegnek és ne használja fegyverként a válásban – értesült az Australian’s Women ’s Day magazin.

Forgács Ádám

A dadus arra inti a színésznőt, hogy hat gyerekének nem tesz jót, ha naponta arról olvasnak az interneten, hogy apjukat mennyire elviselhetetlen alaknak tartja az anyjuk.Közben Angelina hatmillió dolláros (mintegy kétmilliárd forintos) villába költözött Brad Pittől, a gyerekekkel együtt.

Jolie 12 év házasság után szeptember közepén adta be a válókeresetet, az ok Pitt  állítólagos nagyfokú alkohol- és marihuána-fogyasztása, ami már hat gyermekük biztonságát, egészséges fejlődését veszélyezteti.A bili akkor borult ki, amikor egy repülőúton Joli szerint valamilyen befolyásoltság alatt (alkohol, vagy drog) durván bánt az egyik gyerekkel.Brad Pitt a Brad viszont még egy drogtesztet is képes volt bevállalni, hogy bebizonyítsa ártatlanságát.

Sőt, hogy minél több ideje jusson a családjára, az egyik filmpremierét is kihagyta. Viszont úgy tűnik, nem állnak túl jól a dolgai, és a következő néhány hétben biztos, hogy csak felügyelet mellett látogathatja a gyerekeit.Nemrég egy közeli ismerőse pedig úgy nyilatkozott a US Weekly-nek, hogy Brad nagyon rosszul viseli a helyzetet, és egyre kétségbeejtőbb az állapota. A magazin forrása szerint a sztárapuka egyszerűen nem akarja elhinni, hogy idáig jutott az élete.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!