Bulvár

2015.10.15. 11:32

Dervalics Róbert, a „magyar Louis Armstrong” a Partyzánok című műsorban

A balatonfüredi Dervalics Róbertet is kiválasztották az RTL II Partyzánok című műsorába. Programja ma este lesz.

Balla Emőke

A zenész azt ígéri,  Balatonfüreden igazi Louis Armstrongos, katonás őrület és totális military káosz várható. Semmi nem, az, aminek látszik. Még ő sem, mondja.

Dervalics Róbert, akit a „magyar Louis Armstrong”-ként is ismerünk, célja, hogy népszerűsítse a swing és a dixieland zenét, a műfajt minél több emberrel megkedveltesse. A Magyar Honvédség Légierő Zenekarának zenésze három évvel ezelőtt készítette el önálló show-műsorát, amit az elmúlt években sokan láttak itthon és külföldön. Gyakran lép fel koncerteken, különböző eseményeken, többek között ő adott műsort a Napló májusi hetven éves születésnapi rendezvényén.



Dervalics Róbert a Napló születésnapi rendezvényén is fellépett
Fotó: Penovác Károly

Az előadó eddig csak a közszolgálati csatornákon szerepelt, ezúttal a kereskedelmi televízió kereste meg őt, hogy vegyen részt a műsorban. Először azt gondolta, hogy ez vicc, de motiválta őt, hogy Louis Armstrong zenéjét is bemutathatja, előadhatja. A műsor készítői olyan izgalmas figurákat kerestek, akik egy saját klubkoncert keretében versenyeznének játékostársaikkal. Heti öt versenyző mutatkozik be és minden hétköznap egyvalaki látja majd vendégül a többieket.  A műsorban egy pezsgő, a saját stílusuknak megfelelő házi koncerttel várják a többieket. A műsor producere, narrátora Nagy Feró.

Dervalics Róbert számára a Partyzánok kirándulás volt a kereskedelmi tévék világába. Egy hétig folyamatosan televízió képernyőjén van, egy nap pedig csak róla szól. A csatorna egy egész napját végigforgatta, a műsor összeállításában nagy segítségére voltak a Búgócsiga zenekar tagjai, barátai. Nagy Feró feladatként az R-Go Ballag a katona című dalát adta neki, ezt hallhatjuk a műsorban. Versenyzőtársaival baráti kapcsolatot alakított ki, meséli.

A balatonfüredi zenész műsorát ma este láthatjuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!