Bulvár

2009.04.15. 12:23

Alkonyat-fanok, figyelem! Robert Pattinson és Nikki Reed együtt?

Los Angeles - Már pár hete felröppent az a pletyka, hogy az Alkonyat mozifilmből ismert két fiatal sztár egy párt alkot egy ideje, mikor egy közös szórakozást követően Nikki Reed, aki egyébként Rosalie karakterét alakítja a mozifilmben, reggelig nem távozott Robert Pattinson Los Angeles-i apartmanjából.

nincs nev

Az Edwardot alakító brit színész és kolléganője persze tagadták az állítást, ám a rajongókat nem tudták becsapni. Sok magazin foglalkozott ezzel a témával, állandóan figyelték a fiatalokat, ám nem sikerült kompromittáló helyzetben lekapni őket, egészen mostanáig, amikor is Nikki-t Robert régi kocsijával látták a városban, ami azért is furcsa, mert az ifjú színész nemrég azt nyilatkozta, hogy a régi BMW-je tönkrement, már nem lehet megjavítani, ezért egy új autót kellett bérelnie. 



Robert Pattinson (jobbról a harmadik) és Nikki Reed (jobbról a második) a hatalmas sikert aratott Alkonyat című film plakátján


Olvassa el a film kritikáját - kattintson a címre!

Alkonyat: trendi, érzelemdús, de vérszegény 
ZH - Stephenie Meyer amerikai szerző hisztérikus rajongással kísért könyvsorozatának, a Twilight-nak első filmadaptációja ugyanis nem horror, de még csak nem is fantasy vagy thriller, hanem romantikus tinifilm, s ha 14 éves gimis leányzó volnék, minden bizonnyal azt gondolnám, műfajában messze a legjobb.


Barangoljon a Zalai Hírlap Online Filmkritika rovatának cikkei között - kattintson IDE! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!