Bulvár

2009.11.09. 13:19

Bánfalvy Ági különleges ajándékkal lepte meg Rékasi Károlyt

Napló - Bánfalvy Ági nemrég Los Angeles-ben járt. A népszerű színésznő azonban nemcsak dolgozott az Egyesült Államokban, hanem pihenni is volt ideje.

Kiss Nikolett

Egy rég nem látott ismerősétől még egy kabala kalapot is kapott új darabja, a Figaró házassága sikerének érdekében: a kalapot a Figarót alakító Rékasi Károlynak a premierig egyszer fel kell vennie

Bánfalvy Ági nemrég Los Angeles-ben járt. A színésznő szinte hazajár az amerikai városba, ahol évekig élt. "Imádom Los Angelest! Egyszerre pihenek és dolgozok is, ha ott vagyok, mindig energiával tölt fel" - mondta a színésznő, aki most azért ment Amerikába, hogy felkérje az ott élő Éva Gárdost, az elismert rendező, forgatókönyvíró és vágót, hogy tartson egy hosszabb kurzust színésziskolájában. Gárdos amerikai filmek mellett olyan magyar mozikban dolgozott, mint például a Miniszter félrelép, vagy a Szabadság, szerelem.

Hazautazása előtt egy váratlan és vicces élményben volt része a színésznőnek, amikor egy régi kollegájának mesélt legújabb, Thália Színház-beli rendezéséről.

"Nagyon izgulok az új rendezésem, a Figaró házassága miatt. Éppen erről beszéltem Richard Clayton barátomnak egy étteremben, amikor hirtelen szó nélkül kocsiba vágta magát, majd egy fél óra múlva megjelent egy korabeli kalappal és közölte, hogy ezt egy rendező barátjától kapta, és biztos, hogy szerencsét hoz, de csak akkor, ha a Figarót játszó Rékasi Károly a premierig legalább egyszer viseli. Nagyon hiteles volt, úgyhogy inkább hittem neki, és magam is felpróbáltam egy fotó erejéig” – mesélte nevetve a színész-rendező.

Noha színésznő sajnos itthoni fellépései miatt nem tudott részt venni a hollywoodi magyar filmfesztiválon, ahol újra bemutatták sokakat megindító Amerikai rapszódia című filmjét, amelyben emlékezeteset alakított Scarlett Johannson és Nastassja Kinski oldalán, a kabala kalap miatt mégis boldogan tért haza.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!