Bulvár

2016.11.11. 10:44

Celebparádé az új Rapülők-klipben

Nem mellesleg Tóth Verát és Tóth Gabit alig lehet megkülönböztetni a klipben. Nézze csak meg!

"A Rapülők 25 éves szülinapját ünnepeljük ezzel a Pakatyuka acappellával. Hogy mitől Pakatyuka? A válasz ott van valahol Tóth Gabi, Tóth Vera, Szolnoki Péter és a Morning Show csapatának tagjai, 9 juhfej és sok nevetés között." - olvashatjuk a videó alatt.

Valóban egy vidám hangulatú ünnepi-klipet készítettek, és a Gesztesi Péter mellett felbukkanó Tóth-lányok elképesztően jól mutatnak a felvételen!

Vera és Gabi most igazán olyan, mint egy ikerpár. A Bors kiderítette, hogy Verára hamarosan újabb műtét vár hirtelen fogyása miatt. Tóth Vera az elmúlt hónapokban nagyon sokat fogyott, utoljára 13 éves korában volt olyan vékony, mint most. Hiába azonban a rengeteg edzés és diéta, a fogyás után felesleges bőrrétegek maradtak az énekesnőn, amiket műtéttel kell majd eltávolítani.

Vera egyébként azt sem tartja kizártnak, hogy ha eléri a kívánt súlyt és formát, sejtelmesen pikáns fotókat készíttet magáról – de csakis magának, a nagyközönség sosem fogja látni ezeket a felvételeket- írja a Bors.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!