Bulvár

2010.01.05. 13:34

Cseke Katinka jelentős összeget nyert

Cseke Katinkának szerencsésen indul 2010. A Jóban Rosszban színésznője ugyanis nagyobb pénzösszeget nyert. Igaz, mindez csak Katinka sorozatbeli énjének, Bodolai Böbének okoz igazán örömet, aki Barbarával szemben győzedelmeskedett.

Kiss Nikolett

Egy fogadás eredményeként a tartozásokat felhalmozó Bodolai Böbe jelentős összeget nyert Pongrácz Barbarától. A szerencsés kimenetelű versengés azonban csak Cseke Katinka karakterét hozta lázba, a színésznőnek eszébe sem jutna ilyen úton vagyont szerezni.

„A fogadások valahogy elkerültek egész eddigi életemben. Nem foglalkoztat az, hogy ilyen módon pénzhez vagy bármi máshoz jussak. Furcsa, de még játékból sem szoktam fogadni vagy tippelni semmire, még arra sem, hogy mit kapok Karácsonyra.” – árulta el Cseke Katinka.

A Pongrácz Barbarát alakító Legerszki Kriszti sem egy gyakorlott szerencsejátékos.

„Életemben egyszer voltam rulettezni, nyertem is, de nem fogott meg annyira a kaszinó világa. Így vagyok a fogadásokkal is, pénzben semmiképp nem fogadnék. Veszélyesnek tartom, szerintem az embert nagyon könnyen elragadja ez a világ és nem tud kiszállni.” – mondta Kriszti. – „Ha nem pénzre megy egy fogadás, akkor tetszik. A "Szeress, ha mersz" című filmben egy pici játékdobozban fogadnak mindig a szereplők, amit csak akkor nyerhetnek vissza másiktól, ha teljesítenek valami őrültséget. Talán így, "nem pénzben" fogadnék. Például, hogy merem a szerelmemnek ordítani a tömeg közepén, hogy: imádlak !!!!!” – tette hozzá a Jóban Rosszban Barbarája.

A januárban dupla részekkel jelentkező Jóban Rosszban-ból kiderül, hogy Böbe mire fordítja a megnyert összeget és Barbara bosszút áll-e az őt ért sérelmeiért.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!