Bulvár

2015.01.11. 14:50

Eastwood telitalálata

Clint Eastwood újra a céltábla közepébe talált. A 84 éves rendező új filmjét nálunk február 19-én mutatják be.

Gajdos József

Az Amerikai mesterlövész megtörtént esetet beszél el: egy Irakban négy bevetésen is részt vevő, különlegesen biztos kezű mesterlövész a hőse. A Bradley Cooper és Siena Miller főszereplésével készült film már most arat . Alkotói arra készülhetnek, hogy az Oscar-gálán is történik velük néhány kellemes esemény. De az csak a ráadás lesz. A filmet éppen az Oscar-verseny miatt először csupán négy New York-i moziban mutatták be, és rögtön történelmet írtak vele. Szűk körű bemutatónak még soha nem volt ilyen sikere: a négy moziban öt nap alatt egymillió dollár bevételt gyűjtött. A január 16-ai országos bemutató pedig az előzetes felmérések szerint legalább 35 milliót hoz majd. Első európai premierje után Olaszországban az Amerikai mesterlövész Eastwood eddigi legsikeresebb filmjévé vált és ezt a sikert a díjak és jelölések még fokozzák majd.

- Lehet, hogy mégis megérte az a rengeteg edzés - kommentálta a sikerhíreket az éppen 40 éves születésnapját ünneplő Bradley Cooper, aki majd húsz kiló izmot szedett fel, hogy hitelesen játszhassa el az amerikai katonát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!