Bulvár

2012.02.11. 21:23

Eurovíziós Dalfesztivál: Kiderült, ki képviseli Magyarországot Bakuban

Szombat este a nézők és a zsűri együtt döntött arról, ki képviselje Magyarországot Bakuban, az Eurovíziós Dalfesztiválon.

Napló Online

A Dal című műsorban nyolcan csatáztak. Az 57. Eurovíziós Dalfesztivál magyar versenyének fináléjába jutott a Compact Disco (Sound of our hearts), Heincz Gábor "Biga" (Learning to let go), Molnár Ferenc Caramel (Vízió), Tóth Gabi (Nem kell végszó), Gyurcsik Tibor (Back in place), Veres Mónika "Nika" (This love), a Király testvérek (Untried), illetve Fábián Juli és a Zoohacker (Like a child).

A döntőben a nézők szavazatai alapján négy előadó jutott a zsűri elé: Compact Disco, Caramel, Heincz Gábor és a Király Testvérek.

Csiszár Jenő a Compact Discot, Rákay Philip Caramelt, Wolf Kati a Compact Discot, Rakonczai Viktor pedig Heincz Gábort mondta. A korábban végső győztesnek kikiáltott Tóth Gabi nem kapott elég szavazatot a nézőktől, a Király Testvérek pedig a zsűritől.

Így a Compact Disco lett a végső győztes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!