Bulvár

2012.05.23. 15:17

Gyermekotthonban adakozott Árpa Attila

Ugyan hol van már az egykori rosszfiú? Árpa Attila száznyolcvan fokot változott az utóbbi években. Mióta apa lett, különösen érzékennyé vált a nehéz körülmények között élő gyerekek sorsa iránt. Amikor csak tud, segít.

Napló Online

„Eddig is segítettem, de soha nem kérkedtem vele – meséli a Szerencsekerék műsorvezetője. – Egyetlen oka volt, amiért most nyilatkozom: szeretném, ha minél többen követnék a példámat. Nemes feladat adni, és semmilyen érzéssel össze nem hasonlítható. Ezek a gyerekek pedig roppant hálásak minden apró gesztusért.”

Árpa Attila a minap a Cseppkő Utcai Gyermekotthonba látogatott. Hatalmas dobozokkal, izgalmas ajándékokkal lepte meg a kicsiket.

„Több olyan munkám volt az elmúlt időszakban, amiért nem pénzzel, hanem termékekkel fizettek. Ezeket osztottam most szét. Vittem a srácoknak mesekönyveket, újságokat, csokit és plüssállatokat, amerikai focilabdát, és egy 100 ezer forint értékű sportruha­utal­ványt. Bevallom, kicsit el is érzékenyültem. Csillogott a szemük a gyerekeknek - már ezért megérte.”

Forrás: Sajtóklub

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!