Bulvár

2009.05.06. 10:24

Házvezetőnőjével pereskedik a Dallas egykori sztárja

Los Angeles (MTI/AP) - Victoria Principal, a Dallas című sorozat Pamelája volt házvezetőnőjével kölcsönösen beperelte egymást.

Szausev Xénia

Maribel Banegas azzal vádolja volt munkaadóját, hogy a színésznő múlt év december 26-án fizetség nélkül kirúgta, s ráadásul lőfegyvert fogott rá.
    
Victoria Principal válaszkeresetében arra hivatkozik, hogy azért fogott fegyvert a házvezetőnőre, mivel Maribel Banegas megsebesítette a kutyáját, agresszíven lépett fel a színésznővel és annak egy másik alkalmazottjával szemben.  

Állítása szerint a volt házvezetőnő a vita során többször is pénzt követelt és megtagadta a távozást.
    
Az incidens Victoria Principal malibui otthonában történt. A színésznő keresete szerint egy munkaerő-kölcsönzéssel foglalkozó cégtől "bérelte" a házvezetőnőt, aki mindössze három napig állt alkalmazásában.
    
Maribel Banegas szerint elbocsátását annak "köszönhette", hogy megsétáltatta a sztár kutyáját, s Victoria Principal a hosszú távollét miatt hordta le alkalmazottját. Állítása szerint, amikor a színésznő fegyvert fogott rá, bezárkózott az egyik szobába, s a rendőrséget  hívta.  

Keresetében egyebek közt jogtalan fogva tartással vádolja a Dallas egykori Pameláját.
    
A sztár szerint, amikor alkalmazottja egy órányi távollét után hazatért a kutyával, az szemmel láthatóan fuldoklott és reszketett. A két nő hangos szóváltásba keveredett, s Maribel Banegas oly agresszíven lépett fel, hogy kénytelen volt önvédelemből fegyvert ragadni. 

Victoria Principal egyebek közt állatkínzással is vádolja a házvezetőnőt, aki miatt a kutya megsebesült, gerincsérülést szenvedett. Ráadásul a kegyetlen bánásmód következtében az eb le is fogyott.

Címkék#per

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!