Bulvár

2009.10.13. 11:34

Hírességek ünnepelték Jack bácsit - Csonka András a legszínesebb magyar sztár

Napló - Fergeteges hangulatú bulin ünnepelték magyar hírességeink Jack bácsi születésnapját.

Kiss Nikolett

Többek között Horváth Éva, Novák Heni, Ada, Kustánczi Lia, Dombóvári Vanda, Gönczi Gábor, az Irigy Hónaljmirigy, a Zanzibar, Gáspár Laci, Puskás Peti és SP is koccintott a legendás whiskey kitalálójának egészségére. 

Hétfőn az is kiderült, hogy egy internetes oldal szavazói szerint Csonka András a legszínesebb magyar sztár.

Hétfő este Horváth Éva, Ada, Szorcsik Viki, Kustánczi Lia, Novák Heni, Madár Vera, Dombóvári Vanda, Gönczi Gábor, Gáspár Laci, az Irigy Hónaljmirigy legénysége, a Zanzibar, Puskás Peti, SP, a Supernem és Mester Tamás is Jack bácsi egészségére koccintott.

A legendás whiskey atyjának születésnapja mellett mást is ünnepeltek hazai hírességeink. A Jack Daniel’s és egy internetes oldal közösen arra buzdította az olvasókat, szavazzák meg, szerintük ki a legszínesebb magyar sztár. A három hetes kattintgatás eredményeként Csonka Andrásra érkezett a legtöbb szavazat.

„Nagyon megtisztelő és megható a közönség szeretete, de nem gondolnám, hogy tényleg én vagyok a legszínesebb egyéniség.” – mondta szerényen Csonka András.

– „Sok mindent ki akarok még próbálni. A színészet, a tánc, az éneklés, és a műsorvezetés valahol egy tőről fakad. Még át akarok élni egy-két dolgot, aminek semmi köze ahhoz, amit most csinálok. Szeretnék majd egészen más utakon is járni.” – tette hozzá a színész-énekes-műsorvezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!