Bulvár

2009.10.03. 09:26

Nászúton lett terhes, és meg is szült

London - Szerelmi gyümölccsel tért vissza nászútjáról egy pár Nagy-Britanniába - egy gyermekkel, jóllehet a menyasszony még csak terhes sem volt az esküvő idején.

MTI

A gyerek ráadásul nem is túl kicsi, már 2 éves. Saját csemetéről van szó, nem örökbefogadottról, viszont jó hosszú nászútról: világkörüliről.
   

A devoni pár 2005 májusában kelt egybe, aztán nekivágott a világtengereknek. Előbb Európa partjai körül bóklászgattak, aztán Afrika északi peremén, majd átkeltek az Atlanti-óceánon, hogy a karibi világban folytassák útjukat.

Összesen 22 ezer kilométert vitorláztak. Odüsszeiájuk alatt áldott állapotba került a - most - 37 éves feleség, a szülés azonban nem a tengeren folyt le, hanem brit földön, illetve kórházi ágyban. Az eseményre hazarepült az anyuka, de hamarosan visszatért vitorlázni.
   

Immár mindhárman tartósan kikötöttek, méghozzá szülőhazájukban, és örülnek, hogy találkozhatnak régi barátaikkal - adta hírül a The Daily Telegraph című brit lap.
   

A gyermeknek persze nem sok régi pajtása van.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!