Bulvár

2009.05.29. 12:22

Nyugdíjas tanítónő is indult a Super Girl címért

Peking - Egy nyugdíjas tanítónő is bekerült egy kínai televíziós csatorna kiválasztottjai közé, akik megmérkőzhetnek a Super Girl címért egy tehetségkutató versenyen.

Szausev Xénia

A China Daily című kínai napilap pénteki száma szerint az ötven versenyző között bemutatkozik a 79 éves Vu Paj-vej (Wu Baiwei) is. A Hszianból (Xian), Sanhszi (Shaanxi) tartomány fővárosából származó nő egy nap egy csapat fiatal lányt látott meg az utcán, akik épp a versenyre jelentkeztek. Miután megkérdezte, ő is részt vehet-e a megmérettetésen, felírta nevét a lányokéi után. Csak később derült ki számára, hogy Kína legnépszerűbb dalversenyére jelentkezett.

Vu már első dalával meggyőzte a zsűrit, bár előadásában több volt a lelkesedés és a lendület, mint a dallam és hangerő: a Songhua folyó felett című ismert hazafias dalt énekelte, amely a harmincas évek japán inváziójáról szól. Júliusban, a verseny döntőjén derül ki, elég lesz-e ez a győzelemhez.
(MTI)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!