Bulvár

2011.02.08. 20:45

Ördög Nóra igyekszik erőt adni

Már javában folynak a következő Csillag születik válogatói. Ördög Nóra szerkesztő-műsorvezető szívesen veszi szárnyai alá a tehetségeket, és ha már kirepültek, akkor is nyomon követi sorsuk alakulását.

Matolcsi Renáta

- A média és a hírek világában élek, ráadásul a Reggeliben is gyakran vendégeskednek nálunk az ifjú titánok, így szinte naprakész vagyok abból, mikor, kivel mi történt és milyen sikereket értek el.

Azt is elmondta, hogy ő mivel tudja segíteni a jelölteket.

- A versenyen, a színpadra lépés előtt általában egy biztató mosoly, pár kedves mondat, egy kézszorítas is segítségükre lehet a nehéz pillanatokban. Igyekszem ilyenkor erőt adni nekik. Másrészt, mint szerkesztő, nekem is vannak ötleteim a színpadi produkciók kapcsán.

De vajon Nóri elindult volna pályafutása elején hasonló versenyen?

- Ezeket a tehetségkutató versenyeket fel lehet fogni úgy is, mint a régi Ki Mit Tudok utódai. Mai fejjel nehéz lenne megmondanom, hogy most elindulnék-e egy tehetségkutatóban, de általános iskolásként többször részt vettem szavalóversenyen, versenytáncosként pedig táncversenyeken.

S hogy ki lesz Nóri műsorvezető partnere, az később dől el, ugyanis  Stohl András etikai okokból lemondott erről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!