Bulvár

2012.05.21. 16:04

Országjáró turnéra indul Caramel

Szombathely, Veszprém - Országjáró turnéra indul Molnár Ferenc Caramel.

Gajdos József

Június 8-án a Veszprém Arénában, június 9- én a szombathelyi Aréna Savariában lép fel a Megasztár második szériájának győztese. Sztárvendégei lesznek a tehetségkutató műsor idei legjobbjai.

A népszerű énekesnek régi vágya tejesül a mostani országjáró turnéval. Molnár Ferenc Caramel elárulta, a döntéshez a végső lökést a tavaly őszi fővárosi koncert adta meg, amikor a Syma-csarnokban telt ház előtt zenélt nagy sikerrel.

Az elmúlt hat évben rengeteg fellépése volt a Megasztár győztesének, de a technikai háttér gyakran esetleges volt, többször az előadás minőségének a rovására ment. Ebből az ördögi körből akarunk kilépni, mind hangzásában, mind látványában, mind körítésében a maximumot akarjuk nyújtani a közönségnek. Az a jelszavunk, hogy jól szóljon! – hangsúlyozta Caramel. Igazi show-t ígér, élő zenekari kísérettel, többemeletes színpaddal, egyedi látványtechnikával. Megpróbáljuk a régi időket visszaidézni, amikor a zenekarok járták az országot, nagy koncerteket adtak, tombolt a közönség és mindenki jól érezte magát - mondta az énekes.

A turné a négy sportcsarnokbeli koncert után folytatódik, a zenészek nyáron a nagyobb szabadtéri színpadokon lépnek fel.

Caramel koncertjére hűségkártyával rendelkező előfizetőink 55 százalék kedvezménnyel vehetik meg a belépőjegyeket a Napló veszprémi, illetve a Vas Népe szombathelyi ügyfélszolgálati irodáiban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!