Bulvár

2011.05.02. 10:15

Pálinkafesztivál: a sztárok is koccintanak

Pálinkafesztivált rendeznek a Budai Várban május 5-8 között. A tavasz első nagyszabású gasztronómiai rendezvényén a sztárok is megisznak egy-két kupicával a legfinomabb párlatokból.

Matolcsi Renáta

- Nagyon megszerettem a pálinkát – mondja Horváth Éva modell-műsorvezető. - Minél tisztább, annál jobb. A különböző mézes párlatokat nem igazán kedvelem. Az idei fesztivál „főszereplői”, a szilva és a málna a kedvenc ízem. Úgy érzem, az utóbbi időben igazi szakértő lettem: a pálinkákhoz már jobban értek, mint a borokhoz.
 
Gönczi Gábor is megszerette, általában csak ezzel koccint. - Tetszik a tisztasága – jegyezte meg a műsorvezető.

Az olasz gasztronómiai szakértő, Gianni kötelességének érzi, hogy ott legyen a jeles eseményen. - Amióta Magyarországon élek, megszerettem a pálinkát. Ez a finom ital elengedhetetlen tartozéka az összejöveteleknek. A barátaimmal most is kilátogatunk a Budapesti Pálinkafesztiválra, hogy kellemes környezetben, jóféle pálinkák mellett beszélgethessünk” – árulta el Gianni. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!