Bulvár

2011.08.30. 12:26

Politikus Jóban-rosszban

Rogán Antal önmagát alakítja a Jóban Rosszban egyik epizódjában. Az V. kerület polgármestere feleségével, Cecíliával és Krumpli kutyájukkal állt a kamerák elé a Kossuth téren.

Matolcsi Renáta

A sorozatban olykor egy-egy vendégszereplő is feltűnik. Most Rogán Antalt kérte fel a produkció egy rövid alakításra.
„Egy napos gondolkodási időt kértem, de végül igent mondtam a felkérésre. Jó ötletnek tartottam és mindig is kíváncsi voltam, hogyan készül egy napi sorozat” – árulta el Rogán Antal.
– „Fontos volt, hogy önmagamat alakíthattam a rögzített jelenetekben, hiszen bohóckodásba, tényleges színészkedésbe nem mentem volna bele, de ezt nagyon ügyesen kitalálták és megoldották az alkotók, így hiteles lett a történet – tette hozzá a politikus, aki mellett felesége, Cecília és Krumpli kutyusuk is feltűnik a sorozatban.
- Jól éreztük magunkat a forgatáson, nekem régi álmom vált valóra azzal, hogy ilyen szerepben is kipróbálhattam magam” – vallotta be Rogán Cecília. – „Azt azonban elárulom, hogy kicsit egyszerűbbnek hittük ennek a két jelenetnek a felvételét, sokkal összetettebb egy ilyen forgatás, mint azt bárki gondolná” – tette hozzá a politikus feleség.

A házaspár a Csillagvirág klinika katonás Konrád doktorával forgatott együtt. De hogy hogyan kerül a „parancsnok” lakókocsija a Parlament elé és milyen szóváltásba keveredik a történet szerint Mihályfi Balázs karaktere Rogán Antallal, az a Jóban Rosszban augusztus 31-i epizódjából derül ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!