Bulvár

2011.03.04. 11:56

Ringo Starr Budapestre jön

Ringo Starr, a legendás Beatles egykori dobosa június 28-án koncertet ad zenekarával, az All-Starr Banddel a Papp László Budapest Sportarénában.

MTI

Az idén 71 éves dobos-énekes és csapata európai turnéja keretében lép fel a magyar fővárosban - tájékoztatta a szervező Multimédia pénteken az MTI-t.
Ringo Starr a második, aki a Beatles tagjai közül Budapesten zenél: Paul McCartney 2003. május 15-én szintén az Arénában koncertezett csaknem 13 ezer néző előtt. Mint ismert, a legendás liverpooli zenekar másik két tagja, John Lennon és George Harrison már nem él.
Ringo Starr, aki többek között a Yellow Submarine-t és a With A Little Help From My Friends-et énekelte a Beatlesben, a csapat megszűnése, 1970 óta ad ki szólólemezeket, ezeken rendszeres közreműködők a Beatles volt tagjai. Tizenötödik albuma, a Y Not tavaly jelent meg, és Paul McCartney is játszik rajta. A zenész több mint húsz éve turnézik Ringo Starr And His All-Starr Band nevű zenekarával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!