Bulvár

2010.02.04. 10:16

Sebestyén Balázsék örökös Fradi-belépőhöz juttatnak egy rajongót

Az egyik kereskedelmi rádió Morning Show-jának hármasa, Sebestyén Balázs, Rákóczi Ferenc és Vadon Jani már többször bizonyította, hogy szeret örömet okozni és segíteni az embereken. Most azt találták ki a rádiósok, hogy örökös Fradi-belépőhöz juttatnak egy szerencsés hallgatót. Mindezt egy Fradi szurkolói dalért cserébe.

Kiss Nikolett

Sebestyén Balázs, Rákóczi Ferenc és Vadon Jani, a Class FM reggeli show-jának műsorvezetői nemrég kitalálták, hogy névre szóló, örökös Fradi-belépőhöz juttatnak egy szerencsés rádióhallgatót. 

„2012-ben adják át az Új Fradi stadiont. Ennek apropóján gondoltuk, hogy egy szerencsés hallgatónknak névre szóló belépőt intézünk, amely élete végéig érvényes. Ezért hirdettünk egy versenyt, amelyben arra kértük a hallgatókat, hogy írjanak egy dalt az új stadionhoz” - árulta el a játék részleteit Balázs, a Morning Show műsorvezetője.

„Örömmel vettem Balázsék megkeresését, sőt növeltem is a tétet, vagyis a nyertes az új aréna megépüléséig a régi Fradi stadionba is kap belépőt.” - mondta Berki Krisztián, az FTC Zrt. vezérigazgatója, aki hangsúlyozta, hogy a játék során nem egy új Fradi himnuszt kell írni, csupán egy szurkolói dalról van szó, amely által az emberek újra kedvet kaphatnak a magyar focihoz, és persze a Fradit élteti.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!