Bulvár

2017.04.06. 12:55

Kiakadtak a hivatásos bohócok az új Stephen King film miatt

A kihalóban lévő szakma dolgozói attól tartanak, hogy a gyilkos bohócról szóló film még jobban ellehetetleníti őket a piacon.

A világhírű író, Stephen King 'Az' című művével 1990-ben készült már egy tévés minisorozat, ám idén a mozivásznakat célozza meg a magyar fordításban csak Krajcárosként ismert bohóc - olvasható a HVG cikkében.

Az alkotás első előzetes azonnal rekordot döntött, hiszen megjelenése után mindössze 24 óra alatt 197 milliós nézettségre tett szert.

Míg a könyv-, és a filmrajongók tűkön ülve várják a mozit, addig akadnak olyanok, akik nem örülnek igazán a produkciónak.

Professzionális bohócokat kérdeztek meg a témával kapcsolatban, akik szerint  a film "tönkreteszi az üzletet", hiszen amúgy is egy haldokló szakmáról beszélünk, amiből éppen csak meg tudnak élni a benne dolgozók.

A Melmagazinnak egy 42 éves, Gilly művésznévre hallgató férfi elmondta, hogy ő már húsz éve él a bohóckodásból és szerinte a legbosszantóbb a filmben az, hogy egy kedves, vidám művészeti ágtól fordítja el a gyerekeket.

Forrás: MAFAB.hu youtube

A filmet a magyar mozik 2017 szeptemberétől kezdik vetíteni, melynek előzetesét itt Ön is megnézheti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!