Bulvár

2009.11.24. 10:08

Szívküldi Jackkel - Sebestyén Balázsék írnak alá a jó ügyért

Egy célért küzd Dombóvári Vanda, Jakupcsek Gabi, a Bon Bon, Búza Sándor, Csonka András, Hajas Laci, Mező Misi (Magna Cum Laude), Rákóczi Ferenc, Sebestyén Balázs, Sipos Péter (Irigy Hónaljmirigy), Stohl András és Vadon Jani. A hírességek Jack bácsi Szívküldi akciójában jó ügy mellé álltak. Aláírásukkal egy jótékonysági árverést támogatnak a hazai sztárok.

Kiss Nikolett

Útjára indult egy három literes Jack Daniel’s, hogy hazai hírességek aláírásával értékes relikviává váljon. A temérdek dedikálással ellátott üveg egy jótékonysági árverésen talál majd gazdára, hogy a befolyt összeg a kulturált alkoholfogyasztást szem előtt tartva egy a túlzott alkoholfogyasztás problémáival és a megelőzéssel foglalkozó alapítványt támogasson.

A Szívküldi Jackkel láncolata a legszínesebb hazai sztártól, Csonka Andrástól indult, akit még októberben szavaztak meg a fekete-fehér whiskey buzdítására egy internetes oldal olvasói. Az RTL klub műsorvezetője kollégájának, Dombóvári Vandának adta át a három literes üveget, aki Sebestyén Balázsnak küldte tovább az egyre értékesebbé váló relikviát. A rádiós-műsorvezető természetesen nem gondolkodott sokáig, hogy ki is folytathatná a kampányt, Vadon Jani, majd Rákóczi Feri következett a sorban. A műsorvezető Búza Sándornak küldte szívből a jellegzetes formájú üveget, amely az aláírások mellett azért is érdekes, mert ilyen méretben hazánkban nincs forgalomban a legendás Tenessee whiskey. Búza Sándor is egy kollégát választott, így Jakupcsek Gabinak adta át az üveget és azt az ezüst filcet, ami egy fanatikus rajongónak szintén érték lehet, hiszen mindegyik híresség ezzel írja alá Jack bácsi üvegét. Gabi az érzelmeire hallgatott és egyik kedvenc énekesének, Mező Misinek küldte szívből a relikviát. A zenész-énekes után barátai, a Bon Bon két tagja, Szolnoki Péter és Török Tamás látta el kézjegyével az üveget. Ők az Irigy Hónaljmirigy frontemberét, Sipos Pétert szemelték ki, aki egyből próbált közelebb kerülni a finom nedűhöz, de szerencsére az üveg megmenekült és Peti kérésére Stohl András is a láncolat része lett. A színész nagy riválisának, Hajas Lacinak küldte tovább az üveget, akivel jövőre is megmérkőznek a Nemzeti Vágta sztárfutamában.

A Szívküldi Jackkel ezzel nem szakad meg, hamarosan újabb hírességek veszik kézbe a három literes üveget és még idén kiderül, kié lesz az egyedi, kívül-belül értékes Jack Daniel’s.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!