Bulvár

2011.05.02. 12:28

Sztárok az állatkínzás ellen

Több hazai sztár, például Tóth Gabi, Falusi Mariann, Keresztes Ildikó és Ganxta Zolee zenészek közös dallal léptek fel az állatkínzás ellen, és ünnepelték az Állatvédőrség megalakulását.

Napló Online

Nagy volt a nyüzsgés minap abban a dunaparti kertvendéglőben, ahol az állatbarát sztárok és kedvenceik gyűltek össze, hogy együtt köszöntsék az állatok első országos érdekvédelmi szervezete, az Állatvédőrség szerződéskötését. Amíg Vastag Csaba, Tóth Vera, Király L. Norbi, Vastag Tomi, MCDC, Bebe énekesek, valamint a Jóban Rosszban színészei a megmentett kutyákkal barátkoztak, addig Keresztes Ildikó, Tóth Gabi, Szolnoki Péter, Varga Győző, Sipos Tamás, Ganxsta Zolee, Falusi Mariann, Ádok Zoli, Dér Heni és Puskás Peti énekesek, zenészek dalra fakadtak a színpadon.


Az állatkínzás ellen fellépő sztárok közös produkcióval készültek az Állatvédőrség ünnepélyes szerződéskötésére, és az országos szervezet Holnapfény című himnuszában álltak ki a védtelen állatok mellett. Az állatvédőrök által megmentett kutyák pedig rendhagyó módón fejezték ki köszönetüket, és tiszteletbeli testvérükké fogadták az értük küzdő és az Állatvédőrség munkáját támogató sztárokat.

„Az egész családom nagy állatvédő, négy kutyánk közül kettőt befogadtunk. Az egyikük megverve és alultáplálva került hozzánk, legújabb családtagunkat, Csubakkát pedig az M3-as bevezetőjén találtam meg, amint a bőrébe gyógyult láncot húzta maga után. Szerencsére ma már mindannyian jól vannak, olyan gyönyörűek, hogy akár versenyen is indulhatnának” - mesélte Tóth Gabi.


Ganxta Zolee évek óta az állatkínzás elleni küzdelem élharcosa, feleségével, Zana Mónival közösen még alapítványt is szervezett kedvencei, az argentin dogok védelméért.

„Nálunk a kutyák családtagok, akiket elhalmozunk szeretettel. Sikerült is elkapatni őket, hiszen nem egyszer előfordul, hogy gondolkodás nélkül kitúrnak a meccsnéző fotelemből, amin előszeretettel heverésznek” - mesélte nevetve Ganxta Zolee. „Számomra érthetetlen, hogy bántalmazhat bárki is egy védtelen állatot, épp ezért hatalmas eredmény az Állatvédőrség szövetségének létrejötte, amely végre foganatosíthatja az állatvédelmi törvény intézkedéseit - tette hozzá a nagydumás kutyabarát.

Az Állatvédőrség munkájának köszönhetően megoldódhat az állatkínzás országos problémája, és a kutyatámadások száma is jelentősen csökkenhet a közeljövőben. A szervezet kezdeményezéséhez a szerződéskötés után a sztárok is örömmel csatlakoztak, remélve, hogy minél többen állnak a szövetség céljai mellé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!