Bulvár

2009.05.29. 13:58

Tom Sizemore drogbalhéja

Los Angeles - Egy drogügy miatti körözési parancs alapján rövid időre őrizetbe vették Tom Sizemore filmszínészt Hollywoodban.

Szausev Xénia

Norma Eisenman, a Los Angeles-i rendőrség képviselője elmondta, hogy a színészt - és egy társaságában lévő férfit - ismeretlen telefonáló bejelentése nyomán állították elő csütörtökön, de nem sokkal később elengedték.

Tom Sizemore-t 2007-ben hétrendbeli, kábítószerrel kapcsolatos vétség vádjával letartóztatták. Nem tagadta, hogy személyes használatra drog volt nála. Elvonó kúrára és háromévi próbaidőre ítélték. Idén áprilisban azonban egy bíró nem tisztázott okok miatt felfüggesztette a próbaidőt, és újra érvényesítette az elfogatóparancsot.

Sizemore ügyvédje kijelentette, hogy nem kívánja képviselni a továbbiakban a színészt, aki az utóbbi években többször is szembekerült az igazságszolgáltatással. 2003-ban barátnője, a hírességek számára prostituálthálózatot futtató Heidi Fleiss (Madam Hollywood) bántalmazása miatt ítélték el.

Egyebek között olyan filmekben szerepelt, mint a Pearl Harbor - Égi háború, A vörös bolygó, Ryan közlegény megmentése, Wyatt Earp, Álomcsapda, Másodpercekre a haláltól, Tanúvédelem és a Született feleségek.
(MTI)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!