Bulvár

2009.10.14. 12:43

Vadon Janit postára adták!

Napló - Nem akármilyen feladatot eszelt ki műsorvezető társának Sebestyén Balázs és Rákóczi Ferenc.

Kiss Nikolett

A Danubius Pirítós műsorvezetői egyik reggel arról vitatkoztak, hogy mi mindent kell átélnie egy csomagnak, amíg egyik helyről a másikra érkezik.

Számba vették a bolondos csomagokat, a hallgatók megtudhatták, hogy volt, aki aranyhalat, volt, aki egy raklap fogpiszkálót adott fel.

Így jött az ötlet: mi lenne, ha Vadon Janit becsomagolnák és postára adnák így tesztelve a 24 órás postai szolgáltatásokat.

Az ötletet – ahogy azt már a Pirítósban megszokhattuk – azonnal tett követte, Balázsék egyeztettek a postával, Jani pedig természetesen bevállalta az újabb őrült feladatot és egy teljes éjszakát töltött a postai rendszerben.

Kaptam egy hálózsákot és egy polifómot, sőt Balázs és Feri egy napi élelmet és egy flakont is adott nekem, hogy szükség esetén a sürgős dolgokat is el tudjam végezni. Megúsztam, furcsa volt, de túl vagyok rajta.

Egy biztos, most egy időre kivonom magam az őrültségek alól, most Ferin és Balázson a sor – mondta a postai útvesztőket is megjárt műsorvezető, akit dobozban reggel 6 órakor műsorkezdésre kézbesített a posta, egyenesen a Danubius Rádió stúdiójába.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!