Neymar árnyékában

2018.03.09. 15:45

Cavaninak elege lett

Távozni akar a Paris Saint-Germaintől Edinson Cavani, a francia futballcsapat támadója - a Le Parisien értesülése szerint.

Paris Saint-Germain's Uruguayan forward Edinson Cavani reacts after losing the UEFA Champions League round of 16 second leg football match between Paris Saint-Germain (PSG) and Real Madrid on March 6, 2018, at the Parc des Princes stadium in Paris. / AFP PHOTO / FRANCK FIFE

Forrás: AFP PHOTO

Fotó: Franck Fife

A lap pénteken adta hírül, hogy a 31 éves uruguayi válogatott csatár, aki a PSG történetének legeredményesebb labdarúgója, és 2020-ig szóló szerződése van, a következő idényt már másutt szeretné kezdeni, mivel ki akar lépni Neymar árnyékából. A világ legdrágább futballistájának számító brazil játékos a múlt nyáron érkezett a francia elitalakulathoz az FC Barcelonától 222 millió eurós rekordösszeg fejében.

Cavani és Neymar az újság szerint se a pályán, se azon kívül nem érti meg egymást, s a két dudás egy csárdában jellegű konfliktust az uruguayi futballista idény végi távozásával kívánja lezárni.

Neymar, a PSG legnagyobb sztárja jelenleg harcképtelen, a Marseille elleni francia bajnoki mérkőzésen sérült meg, majd Brazíliában megműtötték, felépülése várhatóan három hónapot vesz igénybe. A párizsi együttes vele együtt is 3-1-re alul maradt a Real Madrid otthonában, az e heti visszavágón pedig nélküle kapott ki a spanyol címvédőtől 2-1-re, s búcsúzott a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében.

Borítókép: Cavani a Real ellen elveszített BL-nyolcaddöntő visszavágóján.

AFP PHOTO / Franck Fife

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában