A fiatal sümegi borász, Egly Márk életcélja olyan borokat készíteni, amelyek nemzetközi szinten is megállják a helyüket és segítenek, hogy a város visszanyerje méltó helyét hazánk borászati térképén.
Sümegnek gazdag szőlészeti és borászati múltja van, amit szinte teljesen elfelejtettek a második világháború utáni évtizedekben. Két szakember élesztette fel.
Sümeg - Az év utolsó napján kicsit felszabadultabbak vagyunk, az ünnepi asztalra italok is kerülnek és az új év első perceiben pezsgővel szokás koccintani a sikerekre.
Napló Online - Veszprém megye friss hírei2009.04.10. 13:54
Étkezésnél nemcsak a fogások sorrendje a fontos, hanem arra is ügyelnie kell a gondos háziasszonynak, hogy az ételekhez milyen bort kínál. Egy rosszul megválasztott itallal a legkiválóbb menüsort is el lehet rontani. Egly Márk borász, aki borkóstolókat is