Nem grammozik a konyhában a kakukkfűrajongó2023.07.24. 07:00A "Kérek még!" a dicséret a szakácsnak, azzal bőven jóllakik
Nemzetközi verseny Tirolban2022.06.16. 09:00Olaszországban is derekasan helytálltak a zirci szakácstanulók
Gasztronómia2021.07.30. 16:12Hazánkban rendezik meg Európa legrangosabb főzőversenyének döntőjét (videó)A Bocuse d'Or újabb segítség a bajba került turizmus újraindításában.A Bocuse d'Or újabb segítség a bajba került turizmus újraindításában.
tíz esztendeje dolgozik a szakmájában2021.06.28. 20:00A pápai származású séf szerint fontos a főztje kinézete, de még lényegesebb az ízeRegionális és szezonális – ez a két kulcsszó Farkas Richárd konyhai munkájában. Hétköznapibban: azt dolgozza fel, ami helyben éppen terem.Regionális és szezonális – ez a két kulcsszó Farkas Richárd konyhai munkájában. Hétköznapibban: azt dolgozza fel, ami helyben éppen terem.