16°
19°

Napló Online - Veszprém megye friss hírei

4 hónapja
Siófok, Budapest - Egy siófoki ügyvéd feljelentette a Budapesti Ügyvédi Kamaránál dr. Magyar Györgyöt. Dr. Léhmann György siófoki ügyvéd szerkesztőségünkbe is eljuttatta a feljelentésének szövegét.
8 hónapja
Naplo-online hírportálunk folyamatos fejlesztése során olvasóink alapos és mindenre kiterjedő tájékoztatása érdekében gyűjtöttük össze mindazokat a közérdekű információkat, amelyekre Veszprém megyei olvasóink igényt tarthatnak.
10 hónapja
Kamionstop és ítéletidő - szóltak kedd reggel a hírek a megyei hóhelyzetről, amikor úgy döntöttem, itt az idő kipróbálni a hókotrók életét. Gépek harca a tomboló elemek ellen? Nos, ennyire azért nem volt izgalmas.
1 éve
Veszprém - A korábbi évek gyakorlatának megfelelően az iskolakezdéstől, azaz idén augusztus 31-től fokozott közúti ellenőrzésre számíthatnak a gépjárművel közlekedők a megye forgalmasabb iskoláinak a közelében.
2 éve
Veszprém - Minden a búvárkodással kezdődött még Szegeden. A búvárkodásra azonban két éve nem volt módja, mert a felszerelés a veszprémi szülői házban vár sorsára. Hampel Henrietta azonban egyelőre nem viszi magával új lakóhelyére, Ecuadorba, mert ott sok munka várja az Andokban és még a vulkánok is.
2 éve
Eger - A veszprémi ralirendező stáb vezetője találta ki öt esztendővel ezelőtt, hogy legyen egy futam a hevesi székhelyen. Az ötlet bevált, ma már a hazai versenyek leglátogatottabbja az Start Autó Eger rali.
2 éve
Veszprém - A lapunk által meghirdetett fotópályázat zsűrizése lezárult, az eredményhirdetés október 17-én 16 órakor lesz a Veszprém Arénában.

Legolvasottabb

1
Alkoholt loptak: belesétáltak a rendőrökbe
2
Ismét idegenben nyert a Perutz FC
3
Közel egymilliárd forintból újul meg három általános iskola és egy kollégium
4
Csallóköznádasdról érkezik Mihályházára a testvértelepülési delegáció
5
Lidl Magyarország – A kiváló munkáltató
jubileumi ünnepség
Polgár Tibor
Hatszázötven éve kezdték el megépíteni Szarvaskő várát
Merénylet / 7 perce
Izraeli biztonságiakat lőtt agyon egy palesztin fegyveres
A tűzpárbaj végén lelőtték a palesztin fegyverest. A Ciszjordániában lezajlott tűzharcnak három izraeli halálos áldozata van, egy negyedik pedig súlyosan sebesülést szenvedett.
Gyász
/"Te, aki annyi szeretetet adtál, Te, aki mindig mellettünk álltál, Te, aki sosem kértél, csak adtál, Örökre elmentél, szereteted szívünkben örökké él..."/ Megtört szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy drága jó édesanyánk, *FEKETE LÁSZLÓNÉ* *szül. Kovács Rozália* 84 éves korában csendesen megpihent. Utolsó útjára 2017. szeptember 28-án, csütörtökön 13 órakor kísérjük a veszprémi, Vámosi úti temetőben. Gyászoló család
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy *MOLNÁR JÁNOS* *méhész* 60 éves korában, tragikus hirtelenséggel elhunyt. Utolsó útjára kísérjük 2017. szeptember 28-án, csütörtökön 14 órakor a tapolcafői temetőben. A gyászoló család
/"Te, aki annyi szeretetet adtál, Te, aki mindig mellettünk álltál, Te, aki sosem kértél, csak adtál, Örökre elmentél, szereteted szívünkben örökké él..."/ Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették és, hogy *HORVÁTH IMRÉNÉ* *Szül. Albrecht Margit* 72 éves korában csendesen megpihent. Temetése 2017. szeptember 27-én szerdán 14 órakor kezdődő gyásmise után lesz a balatonedericsi temetőben. Gyászoló család
/"Elmentem tőletek, nem tudtam búcsúzni, nem volt időm arra, el kellett indulni. Szívetekben hagyom emlékem örökre, ha látni akartok, nézzetek az égre."/ Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy *KURUCZ GYULÁNÉ* *szül. Pápai Irén b.almádi lakos ( volt királyszentistváni )* 87 éves korában elhunyt. Temetése 2017. szeptember 28-án, csütörtökön 15 órakor lesz a királyszentistváni temetőben. Gyászoló család
/"Elmentem tőletek, nem tudtam búcsúzni. Nem volt időm arra, el kellett indulni. Szívetekben hagyom emlékem örökre, Ha látni akartok, nézzetek az égre."/ Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy *DUKÁN LÁSZLÓ* 56 éves korában váratlanul elhunyt. Temetése szeptember 29-én 15 órakor lesz a devecseri régi temetőben. Gyászoló család
35,2 milliárd értékben / 55 perce
Többet lízingeltek a mezőgazdászok
juhfark ünnep / 1 órája
Találkozó a Somlón: szép borokat remélhetnek idén
Kovács Erika
Szüret / 1 órája
Ősz, szüret, mustgáz – A tragédia megelőzhető!
veol.hu, katasztrofavedelem.hu
hazai pontvadászat / 1 órája
Ma este a Vác vendége lesz a Telekom
B. Virág Rita
Magtárház Kft. / 1 órája
Nehezen kelt el Magyarország legnagyobb gabonaraktára
Irinyi-terv / 2 órája
Fellendülés előtt áll a magyar acélipar a szakmai szervezet szerint