<u>Gazdasági perpatvar</u>

<b>Veszprém</b> - Cégalapítás, termékmenedzsment, könyvelés és értékesítés. Persze csak játékból, de mégis komolyan. Gazdasági perpatvar a Pannon Egyetemen. <a href="http://naplo-online.hu/fooldal-foldalrovat_legfrissebb_hirek/20071025_egyetem"><font color="#000080"><strong>>>></strong></font></a>

Balla Emőke

A Pannon Egyetem Gazdaságtudományi karán működő Tudás Sziget Menedzsment Gondolkodó és Gyakorló Műhely és a Hallgatói Médiumokért Egyesület rendhagyó tábort működtet ezen a héten.


Játékos gazdasági tábor Pannon Egyetem-módra

A gazdasági táborban a fiatalok igazi vállalkozást üzemeltetnek, termékeket állítanak elő, szolgáltatásokat nyújtanak, megismerkednek a cégalapítás, az elszámolás, a könyvelés alapjaival és vásáron értékesítik portékájukat, majd a tábor végén a vállalkozások eredményét is meghatározzák és felszámolják a céget. 

Fontos, hogy a képzés során a hallgatók gyakorlati tapasztalatokat is szerezzzenek, az újfajta tábor, a Gazdasági perpatvar, amire négy, öt tagú csapatok jelentkeztek ezt a célt szolgálja, tájékoztatott Klausz Melinda, a gazdaságtudományi kar PR-koordinátora. A szombatig tartó programon az elméleti megalapozást a Pannon Egyetem oktatói és gyakorlati szakemberek által tartott workshopok szolgálják. 

További részletek a Napló szombaton megjelenő lapszámában.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!