<u>Pokoli nehéz cél</u>

<b>Köln, Veszprém</b> - A kritikus helyzetekben a határozottságunk nem volt megfelelő - vélekedett az MKB Veszprém férfi kézilabdacsapatának edzője, <em>Mocsai Lajos</em> a Gummersbach elleni BL-vereség után. <a href="http://naplo-online.hu/fooldal-foldalrovat_legfrissebb_hirek/20071009_mkbvkc"><font color="#000080"><strong>>>></strong></font></a>

B. Virág Rita


Jó úton járunk, óriási mérkőzést vívtunk, folytatni kell a munkát, véli Mocsai Lajos

Nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy a Köln Aréna milyen elképesztő létesítmény. Már pénteken bejárhatta a csapat, hiszen este könnyed átmozgató edzést tartott Mocsai Lajos. Másnap pedig élesben tesztelték a küzdőteret Perezék. Mint köztudott, a mérkőzés 32:30-as veszprémi vereséggel zárult. Az MKB nagy tartásról tett tanúbizonyságot, hiszen többször négy gólról tornázta vissza magát, ám a bravúr nem sikerült.

A meccs után érthető volt a csalódottság. Mocsai Lajos úgy vélekedett, fiatal csapata jó teljesítményt nyújtott, de a kritikus helyzetekben határozatlannak találta övéit. A támadójátékban három hibát emelt ki: A németek 5-1-es védekezését csak akkor tudtuk jól átjátszani, amikor a zavaró középen volt. Amikor Marko Vujin felé tolták ki, akkor már gondjaink akadtak. Ráadásul sokszor nem vettük észre a beállót, és a labda nélküli befutásokat is hiányoltam. Védekezésben sajnos főleg a beállóssal akadtak gondjaink. Azonban a játék minőségében sokat léptünk előre. Jó úton járunk, óriási mérkőzést vívtunk. Folytatni kell a munkát.

Iváncsik Gergő
kilencszer talált be a németek kapujába. A balszélső az idei év legjobb teljesítményét nyújtotta. - Úgy érzem, hetekig nem voltam rendben, formán kívül játszottam. Most végre kijött a lépés. A minimális különbségű vereségről azt tudom mondani, hogy inkább a szerencsén múlott a Gummersbach győzelme. Ebben a meccsben benne volt a pontszerzés lehetősége, de végül nem felénk billent a mérleg nyelve. Mindent összevetve továbbra is esélyünk van a továbbjutásra, és hiszem, hogy most már megindulunk felfelé.


Gál Gyula türelmet, s kitartást kér a szurkolóktól

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!