<u>Razzia pedagógusokkal</u>

<b>Veszprém</b> - Több mint harmincan, rendőrök, vámosok, határőrök, polgárőrök és pedagógusok vettek részt abban közelmúltban tartott razzián, amelyen veszprémi szórakozóhelyeket ellenőriztek a különböző hatóságok munkatársai. <a href="http://naplo-online.hu/fooldal-foldalrovat_legfrissebb_hirek/20071016_razzia"><font color="#000080"><strong>>>></strong></font></a>

Halmos György

A hétvégi ellenőrzés során nemcsak szórakozóhelyeket vizsgálták, hanem egy időben három egység a közutakon tartott akcióban az autósokat ellenőrizte.  


Személyi iratok ellenőrzése az egyik szórakozóhelyen

A veszprémi kapitányság tájékoztatása szerint a pénteken 21 órától szombat hajnal négyig tartó akcióban 17 szabálysértési feljelentés született, zömében közlekedési kihágás miatt. Két személy ellen közterületi alkoholfogyasztás miatt szintén szabálysértési eljárást indítottak. Négy ittas vezetőt szűrtek ki, közülük egynek a szabálysértési határt, azaz a nyolc ezreléket meghaladó volt a véralkoholszintje. Tizennégy személyt figyelmezettek, húsz személy ellen pedig helyszíni bírságot szabtak ki, amelynek összege meghaladta a 100 ezer forintot. A razzia első két órájában két szórakozóhelyet ellenőriztek.

A teljes cikket a Napló szerdán megjelenő lapszámában olvashatják.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!