<u>Százötven éves gimi</u>

<b>Sümeg</b> - Ez a hétvége a gimnazistáké a városban, azoké, akik ott alapozták meg mai tudásukat, sikereiket és azoké is, akik ma koptatják a padokat és néha nem is érzik, mennyire szép emlék lesz. <a href="http://naplo-online.hu/fooldal-foldalrovat_legfrissebb_hirek/20071026_gimi"><font color="#000080"><strong>>>></strong></font></a>

Varga Ibolya

A régi időket, a sikeres egykori tanítványok alakját Tobakné Bella Mária igazgató idézte fel, aki maga is ebben az iskolában érettségizett. Örömmel állapította meg, hogy egyre többen választják a Kisfaludy Sándor Gimnáziumot. 


Lasztovicza Jenő, a megyei közgyűlés elnöke az ünnepségen

Szili Katalin, az Országgyűlés elnöke, aki a jubileumi rendezvény fővédnöke, levélben köszöntötte a diákokat. 

Lasztovicza Jenő, országgyűlési képviselő, a megyei közgyűlés elnöke elmondta, hogy a megyében harmadikként alapították ezt a gimnáziumot és megjegyzte, hogy az ember mindent elveszíthet, de a megszerzett tudás gazdagsága mindig az övé marad. 

Egyben ígéretet tett arra, hogy - mint fenntartó is - figyelnek a régi alma materra. Dr. Rédei Zsolt, a város polgármestere ugyancsak ígéretet tett arra, hogy lehetőségeihez mérten az önkormányzat a jövőben is támogatja az intézményt.

A teljes cikket a Napló szombaton megjelenő lapszámában.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!