<u>Ír befektetők a balatoni fejlesztésben</u>

<b>Budapest, Veszprém</b> - Az ír Quinlan Private-tal, a világ egyik vezető ingatlanbefektető csoportjával írt alá hosszú távú együttműködési megállapodást a Balaton-fejlesztési Program megvalósítására az SCD-csoport. <a href="http://naplo-online.hu/fooldal-foldalrovat_legfrissebb_hirek/20071128_scdgroup"><font color="#000080"><strong>>>></strong></font></a>

Kiss Nikolett

Új fejezetéhez érkezett a teljes régiót érintő Balaton-fejlesztési program- tudatta közleményében az SCD Holding. A Quinlan Private-tal (QP) kötött hosszú távú megállapodás része annak az SCD által januárban bejelentett folyamatnak, amely az egyes beruházások finanszírozási hátterének megteremtésére irányul. 


Az alsóörsi Európa kemping...

A felek a közeljövőben, 50-50 százalékos részesedéssel közös vállalatot alapítanak a program megvalósítására. Az egyes fejlesztések szakmai előkészítését az SCD végzi, míg a beruházások ütemezésében és stratégiai kérdéseiben a partnerek közösen döntenek. A QP közép-kelet-európai ingatlanfejlesztésekre specializált ága, a Quinlan Private Golub (QPG), amely szintén szorosan együttműködik majd az SCD-vel a Balaton-fejlesztési Program életre hívásában. 


...és a Füred kemping is megújul a Balatoni Fejlesztési program keretében

Az Írországban alapított társaság Nagy-Britanniában, Nyugat- és Közép-Kelet Európában, valamint az USA-ban kezelt ingatlanportfóliójának értéke meghaladja a 11,5 milliárd eurót. A befektetőcsoport turisztikai szektorban szerzett széleskörű nemzetközi tapasztalatai jelentősen hozzájárulnak a balatoni fejlesztések sikeréhez. 

A két társaság közös vállalat alapításáról állapodott meg, amely az előzetes tervek szerint 450 millió eurós beruházással többek között szállodákat, üdülőparkokat és más turisztikai létesítményeket fejleszt a Balaton körül.

A teljes cikket a Napló csütörtökön megjelenő lapszámában olvashatják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!