<u>Lezárult a pályáztatás</u>

<b>Veszprém</b> - Lezárták a Petőfi Színház és a megyei levéltár vezetői posztjára kiírt pályáztatást. A fenntartó önkormányzat mindkét intézmény esetében öt-öt jelölt közül választhat. <a href="http://naplo-online.hu/fooldal-foldalrovat_legfrissebb_hirek/20071119_palyaztatas"><font color="#000080"><strong>>>></strong></font></a>

Varga Róbert

A Petőfi Színház igazgatói posztjára pályázik a Bujtor István-Eperjes Károly kettős, Hidvégi Miklós színész, egy magánszínház vezetője, Salamon Suba László rendező, Majzik Tímea a teátrum jelenlegi direktora, aki Pozsgai Zsoltot jelölte meg segítőjeként. 


December elején eldől ki ülhet majd a Petőfi Színház direktori székébe

Postai úton érkezett meg a pályázata Hegedűs Ildikó Rozáliának, aki húsz éve dolgozik a győri színházban színészként, rendezőasszisztensként. Mindemellett a győri Hold Színház produkcióinak elkészítésében is részt vesz. 


Hegedűs Ildikó Rozália is pályázik a veszprémi teátrum igazgatói posztjára

A megyei levéltár vezetői posztjára Décsey Sándor, az Országos Levéltár levéltárosa, Hermann István, a veszprémi érseki levéltár levéltárosa, Lichtneckert András, a megyei levéltár főlevéltárosa és Somfai Balázs, az intézmény jelenlegi igazgatóhelyettese pályázik. 

Rajtuk kívül érkezett még Budapestről egy jelentkező, aki információink szerint írásos munkájában zárt eljárást kért, így ezentúl ez a szabály az összes pályázóra vonatkozik.

A pályázatokról bővebben a Napló szerdán megjelenő lapszámában olvashat.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!