<u>Lopott laptop juttatta fogdára</u>

<b>Balatonalmádi</b> - Nem jutott sokáig a lopott laptoppal az a férfi, aki egy helyi üzletből akart fizetés nélkül távozni szerdán délelőtt. A tolvaj ténykedése nem maradt észrevétlen... <a href="http://naplo-online.hu/fooldal-foldalrovat_legfrissebb_hirek/20071129_laptop"><font color="#000080"><strong>>>></strong></font></a>

Mátyus Tamás

Az üzlet biztonsági őre felfigyelt rá, majd követni kezdte. Az illető pulóvere alá rejtette a több mint százezer forint értékű notebook-ot, majd igyekezett kijutni a boltból. A biztonsági őr felszólítására már meg akart szabadulni az elrejtett készüléktől, és menekülni kezdett. 

A férfi nem jutott sokáig, néhány méter után egy szolgálaton kívüli rendőr tartóztatta fel. A rendőrségre előállított, majd őrizetbe vett büntetett előéletű személy nem tagadta tettét. Mint mondta, magának akarta megszerezni a számítógépet, ám arra már nem tudott magyarázatot adni, mi vitte rá a lopásra.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!