<u>Korházban is sztrájkoltak</u>

<b>Veszprém</b> - A korábbinál kevesebben, mintegy háromszázan sztrájkoltak tegnap reggel nyolc és tíz óra között a megyei kórházban. A betegfelvételi iroda előtt tömegesen várakoztak a vizsgálatokra érkezők, a sztrájkolók gyűlést tartottak. <a href="http://naplo-online.hu/fooldal-foldalrovat_legfrissebb_hirek/20071217_korhaz"><font color="#000080"><strong>>>></strong></font></a>

Martinovics Tibor

A három héttel ezelőtti szolidaritási sztrájkhoz képest ezúttal mintegy százzal kevesebben csatlakoztak a kórházi munkabeszüntetéshez.
- Azért voltunk kevesebben, mert sokan úgy gondolják, nincs gyakorlati haszna a sztrájknak. Többen féltik az állásukat, a kórház gazdasági társasággá alakításával mindenki elveszti közalkalmazotti státuszát. Sokan tartanak attól, hogy ezzel védtelenné válnak s ha nem is most, de egy év után elbocsájtják őket állásukból - vélekedett dr. Szántó Tamás a sztrájkbizottság elnöke.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!