<u>Kiket kell eltörölni?</u>

<b>Veszprém</b> - Az út fölé kifeszítve láttam az alábbi feliratot: Háromszor igen Eltöröljük őket. Ez úgy tűnik, a Fidesz kampányzáró szlogenje. Szeretném, ha a Fidesz nagyon világos választ adna, kikre gondol, mikor azt mondja, március 9-én eltöröljük őket. <a href="http://www.naplo-online.hu/fooldal-foldalrovat_legfrissebb_hirek/20080306_eltorolni"><font color="#000080"><strong>>>></strong></font></a>

Varga Domokos Péter

Az SZDSZ elnöke mondta ezt el csütörtökön, a párt városi irodájában tartott sajtótájékoztatón. 

Kóka János
kifejtette, nagyon komoly veszélyt lát abban, hogy Budapesten, szórólapokon és az interneten szélsőjobboldali szervezetek bíztatnak arra, hogy március 9-én este gyűljenek össze mindazok, akik felhatalmazva érzik magukat arra, hogy a kormányt elkergessék. 

Ezeken a szórólapokon hivatkoznak Orbán Viktor arra utaló szavaira, amelyek azt erősítik, hogy a népszavazás a kormány elkergetésére alkalmas. Kóka János szerint a tüntetésre felhívó szövegek nagyon könnyen összeolvashatók a  Fidesz legújabb kampány szlogenjével, az Eltöröljük őket felhívással. 

Felszólította a Fidesz elnökét, álljon ki a kampány végén, és közöje egyértelműen, március 9-én ismét lángba akarja-e borítani Budapest és a nagyvárosaink utcáit.

További részletek a pénteki Naplóban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!